Motor-Depotet A/S

Viby J

Astra Stationcar

Du skal lede længe efter en bil, der giver så meget plads, fleksibilitet og familieværdi som Astra Stationcar. Den stilsikre og rummelige stationcar er samtidig kendetegnet af den særlige tyske kvalitet, der borger for mange års problemfri køreglæde.

DESIGNINNOVATIONPREMIUM KOMFORTKONNEKTIVITET

DESIGN

EKSTERIØR

Astra Stationcar er en vellykket kombination af rummelig brugsværdi og dynamisk elegance, som fremhæves af de innovative IntelliLux LED® Matrix Lights (ekstraudstyr). Det stilsikre design dækker over en rummelig kabine med god plads til fem personer og et stort bagagerum

INTERIØR

AGR-sportsforsæder og god benplads ved bagsæderne suppleret af eksklusive materialer og lækker finish. Interiøret i Astra Statiocar er udviklet med dit velvære for øje.

FÆLGE

Kør med stil og vælg de fælge, der matcher din personlighed.

SIGNATUR LED-LYGTER

De unikke Opel "wing" signatur LED-baglygter (ekstraudstyr) og LED-kørelys tilfører både stil og synlighed.


INNOVATION

INTELLILUX LED® MATRIX LYGTER

IntelliLux LED® Matrix-forlygter (ekstraudstyr) giver dig fri sigtbarhed uden at blænde modkørende. Lygerne justeres automatisk, så du kan køre på fjernlys uden at genere andre trafikanter. Forlygterne består af 16 separate LED-elementer, som reagerer på andre køretøjer ved at slukke et eller flere af elementerne.

FULL LED FORLYGTER

Opels førende lygteteknologi er ensbetydende med energibesparelser. De kraftfulde og effektive LED-forlygter bruger kun 20 watt, hvilket resulterer i mindre CO2-udledning pr. bil.

BAKKAMERA

Det er enkelt at parkere sikkert og stressfrit. Via bakkameraet bliver området bag bilen gengivet på et display i instrumentbordet. Herpå vises også vejledning, der hjælper dig med at manøvrere og estimere afstand til andre objekter. Ønsker du yderligere skarphed og præcision, kan du opgradere til den digitale version (ekstraudstyr), der fås med Multimedia Navi Pro.


PREMIUM KOMFORT

ERGONOMISKE SPORTSFORSÆDER

Øg velværet med de multi-justérbare ergonomiske sportsforsæder, der er ergonomisk certificeret (AGR2). Både fører- og passagersæder tilbyder en lang række justeringsmuligheder som bl.a. varme, lændestøtte og forlængelse af sædepude.

OPBEVARINGSPLADS
Fleksible og alsidige Astra Stationcar rummer det hele. Med sin generøse bagagerumskapacitet på mellem 540 og hele 1.630 liter er Astra Stationcar en ægte frontløber. Som standard fås den med 40/60 splitbagsæde.
BAGKLAP

Nøglefri og håndfri (ekstraudstyr): Med blot en lille sparkebevægelse under den bageste kofanger, kan du åbne og lukke bagagerummet. Alternativt kan du trykke på en af ​​knapperne på bagklappen, førerdøren eller nøglen. Bagklappens åbningshøjde kan indstilles, så den passer til rummets loftshøjde.

2-ZONET AUTOMATISK KLIMAANLÆG

Med det 2-zonede automatiske klimaanlæg kan både fører og forsædepassager vælge deres egne indstillinger.

ELEKTRONISK PARKERINGSBREMSE

Den elektriske parkeringsbremse frigøres automatisk med et skub. Den kompakte størrelse frigiver mere plads til den høje midterkonsol og armlænet.


KONNEKTIVITET

INFOTAINMENT
Kør smartere i den nye Astra Stationcar med de fremragende infotainment-systemer, der inkluderer bl.a. Apple CarPlay, stemmestyring af den tilsluttede smartphone samt Bluetooth® til håndfri opkald, lydstreaming og adgang til kontakter.
MULTIMEDI NAVI PRO

Hold dig informeret via den store 8 "farve touch screen (ekstraudstyr).


Book prøvetur

Se tilbud

Ny Opel Astra SportsTourer Book prøvetur

09-12-2019

Book prøvetur

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

09-12-2019

Se tilbud på Astra Stationcar

Hos Opel finder du altid gode tilbud på alle vores modeller. Se de aktuelle tilbud på Astra Stationcar og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Se tilbud